Kamu Güvenliği Çözümleri

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİYE Mİ İHTİYACINIZ VAR?

Bizimle iletişime geçin!

İletişim formundan veya telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

BİZİ ARAYIN!

0312 963 16 90

Kamu Güvenliği Çözümleri

Günümüzde, kurumların ve kuruluşların güvenliği, karmaşık ve dinamik bir süreç haline gelmiştir. Artan tehditler karşısında, güvenlik sistemleri her geçen gün daha da gelişmiş ve entegre hale gelmiştir. GGK Teknoloji, modern güvenlik ihtiyaçlarına çözüm sunan en son teknolojileri kullanarak firmalara ve kamu kurumlarına üst düzey koruma sağlamaktadır.

Intercom Systems (İnterkom Sistemleri)

Firmamız, giriş ve çıkış noktalarında kullanılan Intercom sistemleri ile güvenliği bir üst seviyeye taşımaktadır. Ziyaretçi tanıma, uzaktan erişim kontrolü ve çağrı yönlendirme gibi özelliklerle, bina içi iletişimi optimize etmekte ve güvenlik protokollerini güçlendirmektedir.

ACS Systems (Erişim Kontrol Sistemleri)

Erişim Kontrol Sistemleri, fiziksel güvenliği sağlamanın temelidir. GGK Teknoloji, ACS sistemleri ile sadece yetkili personelin belirlenen alanlara erişimini kontrol etmeyi değil, aynı zamanda bu verileri kaydederek izleme ve raporlama imkanı sunmaktadır.

GIS Maps (Coğrafi Bilgi Sistemleri Haritaları)

Coğrafi Bilgi Sistemleri (GIS) haritaları, güvenlik personelinin olayları anında izleyebilmesine olanak tanır. Firmamız, detaylı ve gerçek zamanlı GIS haritaları ile olaylara hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlamaktadır.

IoT Sensors (Nesnelerin İnterneti Sensörleri)

Nesnelerin İnterneti (IoT) Sensörleri, çeşitli tehlikeleri tespit etmek ve raporlamak için kullanılır. GGK, çevresel, termal ve hareket sensörleri gibi çeşitli IoT sensörleri kullanarak, olayları hızla tespit edip müdahale etme kapasitesini artırmaktadır.

Digital & Analog Cameras (Dijital ve Analog Kameralar)

Gelişmiş dijital ve analog kamera sistemleri ile GGK, geniş bir alandaki her türlü aktiviteyi kayıt altına alarak, güvenlik personelinin olaylara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmesine olanak tanımaktadır.

Social Media Integration (Sosyal Medya Entegrasyonu)

Sosyal medya entegrasyonu, gerçek zamanlı tehdit analizi için önemli bir araçtır. GGK, sosyal medya verilerini izleme ve analiz etme yetenekleri ile, potansiyel tehditleri önceden tespit etme konusunda önemli bir avantaj sağlamaktadır.

UVIS & ANPR Systems (Ultraviyole Görüntüleme ve Plaka Tanıma Sistemleri)

UVIS ve ANPR sistemleri ile, araçları ve plakaları tanıma kapasitemiz sayesinde, giriş ve çıkış noktalarında güvenliği artırıyoruz. Bu sistemler, potansiyel tehditleri erken aşamada tanımlamak için etkili bir araçtır.

Gunshot Detection Sensors (Silah Ses Algılama Sensörleri)

GGK, anlık silah sesi algılama sensörleri ile acil durum müdahale süreçlerini hızlandırarak, güvenlik personelinin hızlı ve etkili bir şekilde tepki vermesine olanak tanımaktadır.

GGK Teknoloji, kamuya açık alanlardan özel sektöre kadar geniş bir yelpazede hizmet veren güvenlik çözümleri sunmaktadır. Yüksek teknoloji ve entegrasyon ile güçlendirilen sistemlerimiz, firmalara ve kamu kurumlarına kapsamlı ve etkili bir güvenlik altyapısı sağlama amacını taşımaktadır. Güvenliği ön planda tutan GGK, firma/kurum memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla öne çıkmaktadır.